ads 2

27 Mart 2013 Çarşamba

Arda Turan: ''Özür Diliyoruz"

 A Milli Futbol Takımı oyuncularından Arda Turan, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 1-1 berabere kaldıkları Macaristan maçının ardından gruptan çıkma şanslarının imkansıza yakın olduğunu ve bunun için Türk halkından özür dilediklerini söyledi.

Abdullah Avcı: "Kalan 4 maçı kazanmaktan başka çaremiz yok"A Milli Futbol Takımı oyuncularından Arda Turan, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 1-1 berabere kaldıkları Macaristan maçının ardından gruptan çıkma şanslarının imkansıza yakın olduğunu ve bunun için Türk halkından özür dilediklerini söyledi.Karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Arda Turan, alınan kötü sonuçların sorumlusunun futbolcular olduğunu belirterek, ''Yapacak bir şey yok. Kendi sahanda maçları kazanamazsan Dünya Kupası'na gidemezsin. Her zaman dediğim gibi sorumlular futbolcular. Çok üzgünüm'' diye konuştu.

6 yorum:

  1. Merhaba
    Bizimde bir haber sitemiz var bu sebeple gündemdeki haberleri spor haberleri ni ve magazin haberleri ni izlemek ve diğer haber sitelerinide gözlemlemek adına birçok blogu ziyaret ediyoruz. Açık konuşmak gerekirse blogunuzu çok başarılı buluyoruz, kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Haberleriniz ve yazılarınızı takip ediyorum özellikle son haberler kapsamında daha geniş yayın yaparsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  3. Yazılarınızı bir süredir takip ediyoruz, haberseyret olarak tarafsız yayıncılığınızı kutluyorum.

    YanıtlaSil
  4. Fırsat buldukça blogunuzu ziyaret ediyorum haber ve bilgi paylaşımlarınız güzel, son dakika haberleri 'ni blogunuzdan okumak isteriz bu konuda bir çalışmanız varmı, kolaylıklar dilerim

    YanıtlaSil
  5. Spor meraklıları için tüm spor dallarındaki gelişmeler spor haberleri sitemizde
    http://www.haberz.net

    YanıtlaSil