ads 2

21 Şubat 2011 Pazartesi

Manisaspor Trabzonspor maçı canlı

Manisaspor - Trabzonspor maçı canlı

Trabzonspor, Manisaspor karşısına koltuğu geri almak için çıkıyor.

Manisaspor - Trabzonspor maçı canlı

MANİSASPOR 1-0 TRABZONSPOR

İLK YARI
45.Dakika
Trabzonspor atağında Colman sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
45. Dakika: .İlk yarı Manisaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sonra eriyor
40. Dakika: Trabzonspor'da Selçuk sol korner çizgisi yanından serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
38. Dakika: Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sol kanattan topla birlikte ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
36. Dakika: Trabzonspor atağında Umut sağ çaprazda ceza sahası içinde Jaja'ya doğru yerden pasını verdi ama top kaleci İlker'de kaldı.
34. Dakika: Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
33. Dakika: Trabzonspor atağında Umut ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci İlker son anda topu köşeden kornere çeldi.
31. Dakika: Trabzonspor atağında Ceyhun sol çaprazdan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci İlker'de kaldı.
28. Dakika: Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
27. Dakika: Trabzonspor atağında Cale sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
25. Dakika: Trabzonspor atağında Selçuk sol kanata pasını verdi, Colman hareketlendi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
24. Dakika: Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası içine pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
21. Dakika: Trabzonspor'da Selçuk ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top az farkla üstten auta çıktı.
19. Dakika: Trabzonspor atağında Burak Yılmaz topla birlikte ceza sahası içine girmek istedi ama savunmada Dixon'ın müdahelesi ile yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
18. Dakika: Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama yandan auta çıktı.
15. Dakika: Trabzonspor'da Jaja sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
14. Dakika: GOOOOOLLLLL!!!!! Manisaspor Dixon'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Ömer Aysan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Dixon yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Onur'un bakışları arasında ağlarla buluştu.
12. Dakika: Manisaspor atağında Ömer Aysan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Mustafa Yumlu araya girerek topu kornere gönderdi.
6. Dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. Burak ceza sahası önünde sağ kanattan hareketlenen Serkan'a pasını verdi, Serkan Balcı topla buluştu kaleci ile karşı karşıya plase vuruşunu yaptı ama top yandan az farkla auta çıktı.
5. Dakika: Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
4. Dakika: Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
3. Dakika: Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Hüseyin kafayla topu kornere gönderdi.
1. Dakika: Karşılaşma Trabzonspor'dan Umut'un vuruşuyla başlıyor.

1 yorum:

  1. Bizi bilgilendirdiğiniz için Ceza Avukatı olarak size teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil